Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

12/09/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

13 Eylül 2023

12/09/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

 

Hatice Yıldızın Eşi,Muhammed , Ramazan , Meryem ve Yasin’in Babaları ,Süleyman YILDIZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camii’de kılınacak ikindi namazının ardından Kıraat Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Süleyman Yıldız’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

 

Kurucaşile Esnaflarından,

Merhum Murat Sarı ve Merhume Hanife Sarı’nın kızları ,Talip Motorcu’nun Eşi ,Yeşim Teoman , Fatoş Torlakoğlu ve Temel Motorcu’nun Anneleri , Armağan Teoman , Murat Torlakoğlu ve Ayşe Motorcu’nun Kayınvalideleri , Gözde Teoman’ın Anneannesi ,Elif Ece ve Murat Efe Motorcu’nun Babaanneleri , Fatma MOTORCU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Kıraat Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Fatma Motorcu’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

 

Yusuf , Temel , Nurettin Arslantürk , Fatma Şahintürk ve Miheş Akyol’un Babaları ,Fatih , Taner , Ali , İsmail , Yavuz , Selim ve Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk’ün Dedeleri , Soğuksu Esnaflarından ALİ ARSLANTÜRK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Dağ Yolu Camiinde kılınacak öğle namazının ardından aynı yerde defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Ali ARSLANTÜRK’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.